Barsii header
Az Ön böngészője nem támogatja a FLASH mozik lejátszását, az oldal megtekintéséhez erre szükség van!
A kiegészítőalkalmazás innen letölhető.

Expressz csomagszállítás

Minden vállalat, vállalkozás életében fontos a partnerek, vevők gyors és pontos kiszolgálása. Egyre gyakoribb, hogy a partnerek azonnali (prompt) teljesítést várnak el a cégektől.

Vállalkozásunk ezekre a prompt vagy rövid határidejű - hagyományos, gyűjtő szállítmányozással nem kivitelezhető – megrendelésekre kínál megoldást Magyarországon és Európában egyaránt. A piachoz igazodva, valamint üzleti filozófiánknak köszönhetően versenyképes árat tudtunk kialakítani ezen a területen a nagy logisztikai vállalatokkal szemben. Megbízhatóságunk mellett rugalmasságunkkal és minőségi szolgáltatásunkkal sikerült elnyernünk megrendelőink bizalmát.

Vállaljuk áruk, csomagok szállítását 2 m³ és 600 kg határok között, az árufelvétel időpontjától számított 24 órán belül Európában bárhová, de 1500 km-en belüli rendeltetési helyek esetén 12 órás kiszállítási határidővel is!

A megrendeléstől számított kiállási időt alapul véve a csomagszállítás két kategóriában történhet:

I. kategória:

Azonnali (prompt) megrendelés: a megkeresést követően mi 1 órán belül autót küldünk az Önök által megadott felrakó címére.

Fuvardíj: 0,45€ / Km

 

II. kategória:

Expressz csomagszállítás: a megkeresést követően 12 órán belüli csomagfelvétel.

Fuvardíj 0,35€ / Km

 

  • Mindkét esetben a már korábban említett szállítási határidők érvényesek a vis major eseteket leszámítva!
  • A fuvardíj tartalmazza a közúti szállítás költségeit (üzemanyag, autópálya stb.) de nem tartalmazza az Áfa-t valamint az alagutak, kompok külön használati díjait.
  • Magyarországi megrendelő esetén a forintszámla kiállításához a teljesítés napján aktuális deviza középárfolyamot vesszük alapul.

 

Barsii illustration